Shetland sheepdog valper født 13.april 2019 etter følgende kombinasjon:

 • Sunborne What A Wag(Wilma)

  HD A AD 0
  Øyne ua
  CEA genetisk fri
  MDR 1+/+
  CK
  Gode gjeteregenskaper og gjeter sau, ku og høns hjemme på gården. Far er agilitychampion.

 • NUCH Corinja's A New Miracle In Blue(Ice)

  HD A
  Øyne ua
  CEA genetisk fri
  MDR 1 +/+
  Avlagt BPH test 2015- bestått prøve.
  Har mange svært gode avkom etter seg i agility. Her kan nevnes Wii som er kvalifisert til VM i oktober. Av året 2018 har han to avkom som har oppnådd utstillingschampionat. Mange av hans avkom er certvinnere. For mere informasjon om Ice gå inn på www.zitara.net

Shetland sheepdogvalper født 18.april 2019 etter følgende kombinasjon:

 • Caravan Milli Vanilli(Milli)

  HD A AD 0
  Øyne ua
  CEA genetisk fri
  MDR 1 +/+ genetisk fri
  Øyenlyst fri 14/6 2018
  CK fra utstilling
  Gode gjeteregeskaper og gjeter sau hjemme på gården.

 • C.I.B FI-Winner 2015 SEUCH DKUCH FIUCH NOUCH Kråkeslottets Mr Cadillac(Caddy)

  HD A AD 0
  Patella 0
  CEA fri
  MDR +/- bærer
  Mangler P3
  Avlagt BPH(mentaltest med skudd)
  Alle hans kullsøsken er røntget med fri hofter og albuer.
  Caddy har mange BOS, BOB og BIG plasseringer. Han konkurrerer agility kl III. For mere informasjon om Caddy gå inn på www.krakeslottets.com

Valpene blir preget i hjemme- og gårdsmiljø og vi legger hele vår sjel i at de skal få en så god start som overhodet mulig. Vårt mål er å avle fram sunne, mentalt sterke og rasetypiske valper som skal være til glede for sin eier og vår stolthet.

Både sheltien og collien er fra opprinnelsen av en gjeterhundrase og arven har den med seg videre. Den er skapt for å hjelpe og følge sin familie i tykt og tynt og passe/gjete buskapen som tilhørte gården. Den har en sunn kropp med gode aktive bevegelser og arbeider dagen gjennom uten besvær. Den er svært lydhør og klok og har en sterk tilknytning til sin familie. Dette er egenskaper som gjør den til en særdeles god familiehund, men også egenskaper som gjør den ettertraktet i hundesport, spesielt sheltien, som utviser høy fart og intensitet under arbeid. Et vakkert utseende kommer i tillegg med en fantastisk pelsprakt som beskytter like godt mot varme som mot kulde når den skjøttes riktig. 

Har du først eid en sheltie eller collie blir det neppe noe annet! En mere hengiven bestevenn skal man lete lenge etter.

Vi ønsker aktive foralltidhjem for våre valper og føler et stort ansvar for at valpene som vi har gitt liv til skal få det trygge og gode livet de fortjener. God oppfølging av våre valpekjøpere er en selvfølge.

Følg valpenes utvikling på våre facebooksider Reagården kennel og Stensvik gård. Kun seriøse henvendelser om du kunne tenke deg å eie og elske en sheltie eller collie fra Reagården.

9. jun, 2020

Sheltivalper ventes i slutten av juni 2020